Ik ben een beelddenker, ik denk in beelden…..

Fotograaf Karen Hoogland heeft al een passie voor fotograferen zolang ze zich kan heugen. Ze begon met fotograferen toen ze op haar 8ste verjaardag haar eerste kleine fotocamera kreeg. Vanaf die dag is ze begonnen haar eigen stijl van fotograferen te ontwikkelen en heeft ze oneindig veel bijzondere onderwerpen en mooie momenten vastgelegd/gefotografeerd.
Nadat ze haar studie regie had afgerond bij Media Academy Santbergen in Hilversum is ze 10 jaar werkzaam geweest bij verschillende TV producenten als John de Mol producties en IDtv als styliste, producer en uitvoerend producent.

In 2008 heeft Karen haar basis opleiding fotografie bij de Fotovakschool in Amsterdam afgerond.Ze is gespecialiseerd in portretfotografie, kinderfotografie, bruidsfotografie, familiefotografie en reclamefotografie. Haar passie is het fotograferen van mensen. Als geen ander kan Karen het karakter van iemand in een portretfoto weergeven.
Haar ervaring als model helpt zeker mee bij het motiveren van mensen het beste uit zichzelf te halen tijdens het fotograferen. Karen neemt ruim de tijd voor iedere fotosessie, ze gaat voor het optimale eindresultaat en is pas tevreden als de klant met een glimlach haar fotostudio verlaat…

Naast haar fotografie houdt zij zich ook bezig met PR. Karen Hoogland PR & Photography biedt hiervoor een op maat gesneden dienst aan. Haar fotografie en haar PR marketing feeling blijken een zeer doeltreffende combinatie te zijn. Zij neemt de hele PR van je bedrijf voor haar rekening.

Karen Hoogland Fotografie

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram